Снивмка Фейсбук, ФК СпартакЛудогорец победи Спартак с 4:0 в контролата между първите

...
Снивмка Фейсбук, ФК СпартакЛудогорец победи Спартак с 4:0 в контролата между първите
Коментари Харесай

Лудогорец победи Спартак с 4:0 в Разград

Снивмка Facebook, ФК Спартак

Лудогорец победи Спартак с 4:0 в контролата сред първите в елита и Втора лига в Разград, която се игра на терена въз основата " Гнездо на орли ".

Треньорът на варненци Васил Петров гласува доверие на 11-те, които гласи за титуляри в първия пролетен мач с Марек на 19 февруари във Варна.

На вратата бе Христиан Славов, а пред него в отбрана - Архан Исуф, Мартин Василев, Петър Патев и Велислав Боев. В средата на терена започнаха Цветан Илиев, Янчо Андреев и Веселин Любомиров, а в офанзива - Мехмед Сабри, Иван Колев и Виктор Митев.

Домакините откриха резултата в 4-тата минута, когато Спас Делев изскочи самичък против вратаря и вкара без проблем - 1:0. Последваха мощни минути на домакините, само че вратарят на варненци Християн Славов направи майсторски спасявания.

Постепенно спартаклии се съвзеха и изнесоха играта в предни позиции. Те направиха няколко добри атаки, при една от които можеха да изравнят, в случай че ударът бе по-точен. 

В 23-ата минута обаче първенецът стигна до хубав втори гол. След асистенция на Рик Джонатан Спас Делев се разписа за повторно с акробатичен удар - 2:0.

Десет минути по-късно след показна офанзива на Лудогорец Доминик Янков подвигна от аутлинията и Каули насочи кълбото от воле в мрежата - 3:0.

Малко по-късно капитанът на Спартак Янчо Андреев опита да приключи офанзивата на своите с удар от дъгата на огромния пеналт, само че не му се получи и топката мина над вратата. 

В началото на второто полувреме в игра за Спартак влязоха новият вратар Иван Дичевски, който записа всекидневен дебют, Никола Борисов и Даниел Начев.

В първите 20 минути след почивката играта е равностойна, като липсват забавни обстановки пред двете порти.

В 67-ата влезлият като запаса за Лудогорец Кирил Десподов се възползва от първата се разкрила опция пред него и означи - 4:0. 

Малко по-късно Десподов изпъкна с прелестно осъществяване от фаул, само че топката мина на сантиметри край дясната греда. Секунди по-късно Виктор Митев и Янчо Андреев напуснаха и отстъпиха местата си на Георги Чукалов и молдовеца Лаур.

В 81-ата минута Георги Чукалов насочи първия сериозен удар за Спартак в очертанията на вратата, само че Слуга реагира добре и мазета в корнер. 

Участие в инспекцията не взеха вратарят Станислав Нисторов и халфът Георги Георгиев, който е с пукната костица на глезена. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР